U vindt ons aan de Achter Sint Pieter 140, middenin het centrum van Utrecht. Hotel Beijers ligt op maar een paar meter afstand van de Domtoren en het bekende Domplein! U zit dan gelijk ook middenin het historische stadscentrum, het winkelhart van de stad en op loopafstand van de Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station.

Hotel Beijers Exploitatie BV
Achter Sint Pieter 140
3512 HT Utrecht

KVK: 84184914
BTW nr: NL 863124938B01


Route en Parkeren

Met de auto

We zijn heel eerlijk, Utrecht is niet echt autovriendelijk. Een parkeerplek vinden is een flinke uitdaging en ook is het parkeren hier allesbehalve goedkoop. Hotel Beijers is goed te bereiken met het openbaar vervoer en in Utrecht zelf heeft u geen auto nodig, zo ongeveer alles is op loopafstand.

We hebben enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor €25,- per dag. Voor reserveren neem contact op met de receptie. Per e-mail : welcome@hotelbeijers.com of per telefoon : 030-202 91 20.

Voor wie toch met de auto wil komen, kan parkeren bij parkeergarage P Springweg. Vanuit deze parkeergarage loopt u in vijf minuten naar het hotel. Het tarief bedraagt hier €3,60 per uur en €36,00 voor 24 uur.

Adres P Springweg
Strosteeg 83
3510 VK Utrecht

Openbaar vervoer

Hotel Beijers is op loopafstand van het centraal station. Komt u toch liever met de bus naar ons toe? Pak dan een van de vele bussen die stoppen bij Janskerkhof, vanaf daar is Hotel Beijers een kleine 5 minuten lopen.

Boek uw kamer in Hotel Beijers

Een prachtig boutique antique hotel, gevestigd in een 17e-eeuws stadspaleis met een rijk verleden. Gelegen in het hart van het historische stadscentrum van Utrecht.

Boek een kamer