Contact

Wij zijn gevestigd op Achter Sint Pieter 140, in het hart van het centrum van Utrecht. Hotel Beijers is slechts enkele meters verwijderd van de Domtoren en het Domplein! U bevindt zich in het historische hart van de stad, het winkelgebied en op loopafstand van vele Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station.

Hotel Beijers
Achter Sint Pieter 140
3512 HT Utrecht

welcome@hotelbeijers.com

Tel: +31 (0)30 76 000 21

FAQ

Wij adviseren onze gasten gebruik te maken van het openbaar vervoer om Hotel Beijers te bereiken. Duurzaam, lekker ontspannen en wel zo makkelijk aangezien de binnenstad van Utrecht niet erg autovriendelijk is. Het Centraal Station is op tien minuten loopafstand. Of pak een van de vele bussen die vanaf het station naar Janskerkhof gaan, vanaf daar ben je met 5 minuten bij ons hotel.

We zijn heel eerlijk, Utrecht is niet echt autovriendelijk. Een parkeerplek vinden is een flinke uitdaging en ook is het parkeren hier allesbehalve goedkoop. Hotel Beijers is goed te bereiken met het openbaar vervoer en in Utrecht zelf heeft u geen auto nodig, zo ongeveer alles is op loopafstand.

Parkeren centrum Utrecht

Parkeren kan in het centrum in Parking Hoog Catharijne. Hier zijn meerdere parkeergarages, te kennen:

P1: Spoorstraat 22. Ook gelegen onder Hoog Cathrijne. Kosten €34/24h. Voetgangers in- en uitgangen sluiten aan op Hoog Catharijne. Vooraf reserveren is mogelijk en kan goedkoper zijn.  Loopafstand naar het hotel is  800 meter, pakweg 10 minuutjes lopen.

P2: Spoorstraat 17.  Tijdelijk gesloten

P3: Stationsstraat 152. Voetgangers in- en uitgangen sluiten ook aan op Hoog Catharijne. Kosten €34/24h. Vooraf reserveren is mogelijk en kan goedkoper zijn. Loopafstand  naar Hotel is ongeveer een kilometer, pakweg 13 minuten lopen.

P4: Stationsstraat 29. Voetgangers in- en uitgangen sluiten ook aan op Hoog Catharijne. Kosten €34/24h. Vooraf reserveren is mogelijk en kan goedkoper zijn. Loopafstand  naar Hotel is ongeveer een kilometer, pakweg 13 minuten lopen.

P5: Catharijnesingel 55 (Ingang Zuid) en Daalsesingel 71 (Ingang noord). Vanaf de Catharijnesingel of Daalsesingel rij je zo de parkeergrage in. Parkeergarage bevind zich onder Hoog Catharijne. Voetgangers in- en uitgangen sluiten ook aan op Hoog Catharijne. Kosten €40/24h. Vooraf reserveren is mogelijk en kan goedkoper zijn. Loopafstand  naar Hotel is ongeveer een kilometer, pakweg 13 minuten lopen.

P6: Rijnkade 3. Tijdelijk gesloten

 

Parkeren buiten het centrum

Parkeren kan ook buiten het centrum. Dit kan bij de P+R Science Park. Kosten €6,30/24h (incl. OV kaartje naar het centrum). Vanaf bushalte ‘P+R Science Park’ kunt u met bus 28 (richting Vleuterweijde) richting het centrum. Vanaf halte ‘Janskerkhof’ loopt u in drie minuten naar het hotel (Achter Sint Pieter 140).

Adres P+R Transferium Science Park Utrecht

Universiteitsweg

3584 CT Utrecht

ParkBee

Via de website www.parkbee.com kunt u ook parkeerplekken op voorhand reserveren in het centrum van Utrecht. Aanbod varieert, alsmede de kosten.

Parkeren op straat

Parkeren op straat is mogelijk. Het hotel zit wel hartje centrum en dat is zone A1. Uurtarief is €6,64

Maandag t/m zaterdag 07:00 – 01:00 = €6,64 p/u

Zondag 12:00 – 18:00 = €6,64 p/u

Dagkaart 07:00 – 01:00 = €46,55

Avondkaart 19:00 – 01:00 = €23,28


Inchecken is mogelijk tussen 14.00 en 18.00 uur. Uitchecken is mogelijk tussen 08.00 – 11.00

Een late check in tot 22.00 uur is mogelijk in overleg maar hier wordt wel een toeslag voor gerekend. Neem hiervoor contact op met het hotel via de mail (welcome@hotelbeijers.com) of telefonisch (+31 (0) 30 202 9120)

Dat kan zeker. U kunt vanaf 08.00 uur met een gerust hart uw spullen achterlaten en genieten van al het moois dat Utrecht te bieden heeft.

Nee, dat is bij ons helaas niet mogelijk. Onze kamers zijn allemaal ingericht naar een verblijf voor twee personen. Wel kunnen wij een box voor een baby op de kamer plaatsen.

Dat kan zeker, wij zijn trots op ons hotel! Om één van onze kamers te gebruiken voor een fotoshoot is het wel noodzakelijk dat de kamer gehuurd wordt. Op deze manier kunt u de hele dag de kamer gebruiken. En indien de situatie zich ervoor leent, is een vroege incheck of een late uitcheck mogelijk.

Hotel Beijers heeft geen eigen restaurant. Door haar perfecte locatie zijn er echter veel restaurants om het hotel, en helpen wij u natuurlijk graag met aanbevelingen en reserveringen. Neem een kijke bij onze highlights voor onze favorieten.

Wij zijn dol op honden en verwelkomen uw viervoeters graag in ons hotel, mits ze goedgemanierd zijn en geen overlast veroorzaken. We rekenen wel een schoonmaak vergoeding van €20 per hond.

Hotel Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed, dat is ook waarom er geen lift aanwezig is in ons hotel. Er bevindt zich een klein trap bij de entree van Hotel Beijers. Onze kamers zijn verdeeld over 4 verdiepingen die allen (behalve de begane grond) alleen per trap bereikbaar zijn.

We hebben bij Hotel Beijers geen aangepaste kamers voor gasten die slecht(er) ter been zijn. Natuurlijk regelen we graag een kamer voor u op de begane grond, informeer naar de mogelijkheden bij het maken van een reservering.

Nee, Hotel Beijers heeft helaas geen 24-uurs receptie. We zijn wel altijd te bereiken via mail of telefonisch op 030 7600021

Helaas heeft Hotel Beijers geen eigen vergaderfaciliteiten, maar we helpen u graag met een van onze partners. Neem hiervoor contact op via welcome@hotelbeijers.com dan evalueren wij de aanvraag graag en helpen wij met het organiseren van een succesvolle vergadering!

U kunt uw reservering tot 24 uur van tevoren annuleren en krijgt 100% terugbetaling.