Veelgestelde vragen

Misschien dat je nog vragen hebt. Hieronder vind je de vragen die ons het meest worden gesteld. Maar je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken per telefoon op +31 (0)30 202 9120 of per mail.

Wij adviseren onze gasten gebruik te maken van het openbaar vervoer om Hotel Beijers te bereiken. Duurzaam, lekker ontspannen en wel zo makkelijk aangezien de binnenstad van Utrecht niet erg autovriendelijk is. Het Centraal Station is op tien minuten loopafstand. Of pak een van de vele bussen die vanaf het station naar Janskerkhof gaan, vanaf daar ben je met 5 minuten bij ons hotel.

Voor wie toch met de auto wil komen, kan parkeren bij parkeergarage P Springweg. Vanuit deze parkeergarage loopt u in vijf minuten naar het hotel. Het tarief bedraagt hier €3,60 per uur en €36,00 voor 24 uur.

Adres P Springweg
Strosteeg 83
3510 VK Utrecht

Een reservering is een groepsreservering vanaf 5 kamers. Wil je een reservering maken, heb je een vraag of wil je een reservering annuleren? Stuur ons dan een mail of bel ons op 030 202 9120.

Natuurlijk delen we ons prachtige pand graag met anderen en zijn we altijd in voor nieuw beeldmateriaal. Wilt u foto- of filmopnames maken die voor ander gebruik dan privégebruik bestemd zijn? Dat is alleen mogelijk met de uitdrukkelijke toestemming van het hotel. Neem hiervoor contact op via welcome@hotelbeijers.com dan evalueren wij de aanvraag graag en helpen wij met het organiseren van een succesvolle shoot!

Natuurlijk, wij doen dat wel in stijl. Bij ons geen buffet of bij een ander aan tafel. Bij Hotel Beijers wordt het ontbijt in stijl geserveerd in de ontbijtzaal in de bijzondere werfkelder, om de dag goed mee te beginnen. De kosten van het ontbijt zijn €17,50 per persoon en wordt tussen 08.00 en 10.30 naar uw kamer gebracht, u mag uw tijdsvoorkeur natuurlijk aangeven.

Helaas heeft Hotel Beijers geen eigen vergaderfaciliteiten, maar we helpen u graag met een van onze partners. Neem hiervoor contact op via welcome@hotelbeijers.com dan evalueren wij de aanvraag graag en helpen wij met het organiseren van een succesvolle vergadering!

U kunt bij ons inchecken tussen 14:00-18:00, check-out is tot 11:30. We houden natuurlijk met liefde een oogje op uw bagage voor check-in of na check-out, zodat u onze oogappel kunt gaan bewonderen: Utrecht!

Hotel Beijers heeft geen eigen restaurant. Door haar perfecte locatie zijn er echter veel restaurants om het hotel, en helpen wij u natuurlijk graag met aanbevelingen en reserveringen. Voor de lunch kunnen we u ook Soep-er (ons zusje) adviseren.

Ja, al onze kamers zijn voorzien van een goed gevulde minibar.

Nee, Hotel Beijers heeft helaas geen 24-uurs receptie. We zijn wel altijd te bereiken via mail of telefonisch op 030 202 91 20

Wij zijn dol op honden en verwelkomen uw viervoeters graag in ons hotel, mits ze goedgemanierd zijn en geen overlast veroorzaken. We rekenen wel een schoonmaak vergoeding van €15 per hond.

Hotel Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed, dat is ook waarom er geen lift aanwezig is in ons hotel. Er bevindt zich een klein trap bij de entree van Hotel Beijers. Onze kamers zijn verdeeld over 4 verdiepingen die allen (behalve de begane grond) alleen per trap bereikbaar zijn.

We hebben bij Hotel Beijers geen aangepaste kamers voor gasten die slecht(er) ter been zijn. Natuurlijk regelen we graag een kamer voor jou op de begane grond, informeer naar de mogelijkheden bij het maken van een reservering.